Filma Gjermanisht me titra Shqip

Filma Gjermanisht

Ja tani, po ju tregoj nje nga faqet ku mund te shikoni filma ne Gjuhen Gjermane, me titra ne Gjuhen Shqipe, filmat jane marre nga Netflix dhe jane mire te perkthyer. Fillimisht shikoni keto dialogje nga Sira Academy. Te lehta.

Dialog 1

Kjo do t’ju ndihmoj te njiheni me shume me Gjuhen dhe do t’ju bej te shpreheni me lehte ne Gjermanisht, njeriu meson shume duke degjuar dhe duke pare, sa me shume degjon aq me e lehte ju behet gjuha dhe te shprehurit.

Filma Gjermanisht me titra ne Gjermanisht.

Posted by Sira Academy on Sunday, March 29, 2020

Kliko ne kete linkun ketu per te shikuar filma :

https://www.facebook.com/Shkolla.Akademike/ Filma ne Gjuhen Gjermane me titra shqip

Ketu mund te bleni libra dhe fjalor te Gjuhes Gjermane

Kliko ketu : Libra dhe Fjalor

Regjistro kursin e Gjuhes Gjermane