Filma Gjermanisht me Titra

Permes Filmave ju mund te mesoni dhe te fitoni fjalorth, kjo eshte nje menyre e te mesuarit direkt nga vendfolesit, qe ju mundeson te merrni te gjitha sakte, dhe keshtu i mbani mend fjalite duke i shqiptuar dhe ju ne te njejten menyre, sepse lidhja e fjalive eshte problemi me i madh i kursanteve.

Perfitofshi sa me shume. Mos harroni te shperndani ne menyre qe bashke te kemi nje rrjet te paster edukimi dhe te edukojme dhe te dashurit tane.

Film Gjermanisht me Ttira Anglisht

Permes Filmave ju mund te mesoni dhe te fitoni fjalorth, kjo eshte nje menyre e te mesuarit direkt nga vendfolesit, qe ju mundeson te merrni te gjitha sakte, dhe keshtu i mbani mend fjalite duke i shqiptuar dhe ju ne te njejten menyre, sepse lidhja e fjalive eshte problemi me i madh i kursanteve. Perfitofshi sa me shume. Mos harroni te shperndani ne menyre qe bashke te kemi nje rrjet te paster edukimi dhe te edukojme dhe te dashurit tane.

Posted by Sira Academy on Sunday, March 29, 2020

Ketu mund te bleni libra dhe fjalor te Gjuhes Gjermane

Kliko ketu : Libra dhe Fjalor

Regjistro kursin e Gjuhes Gjermane