Filma Gjermanisht me titra Gjermanisht – Sira Academy

Ja tani, po ju tregoj nje nga faqet ku mund te shikoni filma ne Gjuhen Gjermane, me titra ne Gjuhen Shqipe, filmat jane marre nga Netflix dhe jane mire te perkthyer. Fillimisht shikoni keto dialogje nga Sira Academy. Te lehta.

Filma Gjermanisht me titra ne Gjermanisht.

Posted by Sira Academy on Sunday, March 29, 2020

Ketu mund te bleni libra dhe fjalor te Gjuhes Gjermane

Kliko ketu : Libra dhe Fjalor

Regjistro kursin e Gjuhes Gjermane