KOMPLET niveli A1 – NE FRENGJISHT 25€ / 36 MESIME

Spjegim i detajizuar i librit TAXI 1 – Komplet 36 Mesime në video.

Si të bleni kurset tona ?

Pagesa bëhët online në llogarinë bankare ose në objektin e shkollës Sira Academy.

Llogaria nr: 1501090001804273 ME EMRIN YLBER MURTEZAJ

ose PAYPAL : ylbermurtezaj@gmail.com

Résultat de recherche d'images pour "Raifaisena bank"

Pasi ta bëni pagesen kontaktoni në detajet e meposhtme

Tel : +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

Kontakto ne + 383 44 488 160

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.

Shih Lokacionin e saktë në video :

FALEMINDERIM i veçantë për të gjithë sponsorët, pjesëmarrësit dhe vullnetarët tanë të përkushtuar për ta bërë secilin projekt tonin një sukses të madh.