KURSE TE GJUHES FRENGE ONLINE

Pershendetje te gjitheve !! Si jeni ?
Po e bëj këtë postim sot për të njoftuar hapjen e një projekti për të cilin kam punuar për mjaft kohë! Këto janë kurset e mia në internet në frëngjisht.

Ofroj mësime online në frëngjisht në të cilat do të fillojmë nga niveli fillestar. A1. Ju duket ky nivel shumë i ulët? Mos u shqetësoni, ne do të përparojmë shumë shpejt dhe do ju jap shumë këshilla të dobishme për të gjitha nivelet edhe në mësimin e parë sesi bashkë të progresojmë.


Nuk është vetëm një kurs teorik sepse edhe ju merrni pjesë gjatë kursit! Do të duhet të përsërisësh atë që them dhe mbi të gjitha, do të duhet të bësh ushtrime, teste online derisa mirë të kuptojmë.


Unë do t’ju shpjegoj gjithçka nga: gramatika, fjalori, shqiptimi, dhe ne do të punojmë në kuptueshmëri (me gojë / me shkrim) por edhe shprehje (me gojë / me shkrim)!
Metoda në të cilën mbështetem për t’i dhënë këto mësime në frëngjisht në internet do t’jetë Zoomi – Downlodoni ketu programin :
https://zoom.us/download

Niveli i këtij blloku të parë fillon nga “zero” dhe përparon pak nga pak. Por edhe nëse tashmë keni një nivel të caktuar të frëngjishtes, mësimet e 1-ta me siguri do të jenë të dobishme për ju, sepse do ju shpjegoj shumë gjëra në lidhje me shqiptimin, për gabime tipike për të mos bërë, etj. Këto kurse mund të jenë të dobishme për të gjithë.

Pagesa per nje nivel : 200 (€)

Gjeni me shume video spjegime ketu :
https://www.youtube.com/siraacademylearning

Si te regjistroheni ?

Mjafton te me shenoni ketu :

►Email : info.siracademy@gmail.com

►Tel : +383 44 488 160 / 049 814 738

OSE