Mëso Anglisht – Ushqimet!

Mëngjesi – Breakfast.

Dreka – Lunch .

Darka – Dinneer .

Kafja – Coffe.

Kafe e bardhë – While coffe.

Kafe e zezë – Black coffe.

Ekspres – Expreso.

Çaj – Tea.

Të fortë – Strong.

Të lehtë – Light.

Me limon – With lemon.

Me rum – With rum.

Çokolatë – Chocolate.

Klasa III - Food and Drinks- Ushqimi dhe pijet ne Gjuhen Angleze ...

Qumësht – Milk.

I ftoftë – Cold.

I nxehtë – Hot.

Me sheqer- With sugar.

Gjalpë – Butter.

Pekmez – Jam.

Vezë – Eggs.

Vezë të fërguara – Frizzle eggs.

Proshutë – Ham.

Proshutë e zier Boiled ham.

Djathë Cheese.

Kifle Muffin .

Bukë Bread.

Ushqimet Shqip Anglisht - Google Play'də Tətbiqlər