Mëso Frëngjisht –Përshëndetjet!

Mirëdita.– Bonjour

Mirëmbrëma – Bonsoir.

Natën e mirë– Bonne nuit.

Lamtumirë– Au revoir.

Ju lutem, urdhëroni – S’il vous plait.

A mund të ju ndihmoj? –Puis – je vous aider?

Bëhuni të dashur dhe.. – Ayez la bonté de..

Ju lutem pér një shërbim – Je vous prie de me rendre un serviice.

Ju faleminderit – Merci.

Nuk ka përse– Il n’y a pas de quoi.

SIRA ACADEMY!

KONTAKTI
 +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
 Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

🏫

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.