MESO FRENGJISHT ONLINE

KURSE TË GJUHËS FRËNGE

Ofrojmë kurse të Gjuhës Frënge për të gjitha nivelet.
Çdo nivel në Gjuhë Frënge përfundon pas 40 orësh, pas një niveli të përfunduar në këtë kurs ju do të mund të bëni pyetje, të kërkoni udhëzime, sqarime dhe të shpreheni në Frëngjisht. Nje nivel ne teresi kushton 400 Euro individual ndersa ne grup eshte 50 euro.

Fillojmë nga e thjeshta për të shkuar deri tek e përbëra.

Mesime të Ndryshme, gramatike, vokabular, komunikim per cdo nivel.

https://www.youtube.com/watch?v=aCDOjMVmMq8

https://www.youtube.com/watch?v=dk2AqEyfLCQ

PER TE MBAJTUR MESIM NE SKYPE ose Zoom – REZERVO NJE TERMIN 30min FALAS – KONTAKTO NE
049 814 738  OSE 044 488 160
​Email : info.siracademy@gmail.com