Mëso Gjermanisht – Në ëmbëltore!

In der Konditorei

Çfarë akullore dëshironi ? – Welches Eis wünschen Sie?

Ma jepni një akullore me vanilë dhe cokoadë – Geben Sie mir bitte ein Eis mit Vanille und Schokolade.

Në pjatë apo në kornetë ? – Eisbecher oder Waffel?

Learn languages online or with Android and iPhone app for free

Një kafe me shlagë – Einen Kafee mit Sahne bitte.

Ju lutem një kafe të fortë ekkspres – Einen stärkeren Espreso, bitte.

Çfarë ëmbëlsire dëshironi ? – Welche Kuchen wünschen Sie?

Një copë nga kjo torte dhe nga kjo dy – Ein Stück von dieser zwei.

Embëlsira – Kuchen.

Akullorja – Eis.

Filxhani me kaffe – Eine Tasse Kaffe.

Gota me limonadë – Ein Glas Limonade .

Lëng pemësh – Fruchtsaft.

SIRA ACADEMY

✔️
🔝
☎️
📱
📧
📷

KONTAKTI
 +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
 Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

🏫

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.