Mëso ONLINE 🏠 Gjuhë Gjermane 🇩🇪

Mëso ONLINE 🏠 Gjuhë Gjermane 🇩🇪

Grupet e reja për gjuhë gjermane mbahen ne forma te ndryshme, elektronike, perse te humbisni kohe duke udhetuar kur tani keni mundesine e arte per te mesuar i shtrire, ulur, ne kembe nga shtepia.

Nese doni te merrni kursin online eshte shume e lehte dhe e thjeshte, mjafton te keni nje skype, zoom,viber,whatss app dhe ne vazhdojme me mesimin. Anetaresohu ne grupet e meposhtme.

👦Grupi djem anetaresohu ketu : https://join.skype.com/JrCAX0si0iZN

👩‍💻Grupi Vajza anetaresohu ketu : https://join.skype.com/N2a70bR9J0Ia

Orët mësimore mund të ndiqen në kompjuter, laptop, telefon ose tablet. 📱💻

Nxënësit do të pajisen me çertifikata pas përfundimit të çdo niveli.

Nese i doni librat, mund te vini ne zyre ti merrni ose ua dergojme me poste te shpejte, ne punojme vetem me libra origjinal te HUEBER. Per porosi te librave na shenoni ne email ose viber.

Për regjistrim na kontaktoni në rrjetet tona sociale apo në numër të telefonit.

☎️ 044 488 160

Shiko kontakti per te gjitha infot :
https://www.sira-academy.com/kontakt/

#Gjermane  #Gjuhe #Gjermanisht #Meso #Online
#Sira #Academy

▶Kurse të Gjuhës Gjermane Online 🇩🇪