10.00

Category:

Description

Doni të kaloni testin A1 në Goethe apo OSD ?

Ja tani për ju 100 ushtrime të përmbledhura, me audio, me zgjidhje, mirë të paketuara si një pako e posaqme për ju.

Të kalosh tesin A1 të Gjuhës Gjermane është më shumë taktik që duhet përdorur, eleminuar friken dhe marr ate si nje lloj loje. Prandaj mësoni këto taktika përmes këtyre ushtrimeve.

Mirë i përmbledhur me 158 faqe, 98 Ushtrime, Audio dhe Zgjidhjet, c’doni tjeter.

Porosit pakon tani – deri në shtëpi brenda 24 orësh.

Libri përpilues, Zgjidhjet dhe 100 audiot për Horen.

Translate »