8.00

Category:

Description

Ky fjalor praktik me vit-botim 2019 me 2 CD, me shprehje parësore të nevojshme për jetën e përditshme në Gjuhën Gjermane, ju ndihmon të përvetësoni komunikimin, pra brenda një dite të mësohet vetëm një mësim.

Sistematikisht do të fitoni njohuri të shëndosha në komunikim dhe nese jeni duke e ndjekur një kurs pastaj dhe ky fjalor do t;ju ndihmoj të arrini sukses të madh të gjuhës.

Prandaj mos kurse por investo në kokën dhe për mendjen tënde..

– Porosit tani –

➖➖➖➖➖➖➖➖
?Transporti deri në shtëpi falas – brenda 24 orësh

Translate »