90.00

ISBN:
978-603-01-4081-7
Author:
د. عبد الرحمن بن إبراهيم الفوزان – د. مختار الطاهر حسين د. محمد عبد الخالق محمد فضل
Edition:
الإصدار الثاني 2014
Pages:
285
Dimensions:
26 x 20 cm

Description

Merrni librat Al-Arabiya Bayna Yadayk – Libra te shkelqyeshem qe permbajne aplikacionin me audio dhe tekst permes QR code -libra origjinal te ardhura nga shtepia botuese ne Riyadh.

Sira partner me Arabic4all – ofrojne libra te ndryshme per mesimin e gjuhes arabe

Shpejto merr librat dhe meso gjuhen e vertetm gjuhen e logjikesm gjuhen e mendjemprehtesise, gjuhen e kuranit, gjuhen e muslimanve.

Translate »