Knowledge competition

Mbahet me daten : 01.06.2020

Ju inkurajojmë të aplikoni dhe të merrni pjesë për të fituar çmime të ëmbla dhe të vërteta, pa ju bërë askujt padrejtësia më e vogel në shkollën tonë Sira Academy, ne jemi për t’ju motivuar dhe shpërblyer më të mirët, më të diturit. Mos u vono as dysho apliko tani.

Regjistrimi skadon :

Pse Turneu ?
Gara e diturisë “TURNEU I DITURISË”, i organizuar nga Shkolla “Sira Academy” në Prishtine, ka për qëllim: Promovimin e të diturve më të mirë në Republikën e Kosovës si dhe ofrimin e mundësisë së shkollimit dhe investimit në dituri.

II. Sistemi i garave
Në Garën e diturisë mund të marrin pjesë të gjithë moshat dhe nga të gjitha Komunat e Kosovës.

III. Testimet e diturisë
Testet e Garës së diturisë janë unike dhe mbahen:
a) në lëndët e përgjithshme :
– Gjuhë angleze
– Matematikë
– Gjuhë shqipe dhe letërsi

7 Fituesit e parë do të shpërblehen me këtë shumë të hollash :

APLIKIMI

Tarifa e aplikimit për secilin aplikant është  20 (€) . Pagesa bëhët online në llogarinë bankare ose në objektin e shkollës Sira Academy.

Llogaria nr: 1501090001804273

Résultat de recherche d'images pour "Raifaisena bank"

Si të regjistroheni në Turneun e Diturisë ?

Ju mund të aplikoni përmes faqes sonë https://www.sira-academy.com/regjistrohu/  duke zgjedh Turneu i Diturisë ose përmes kontakteve të mëposhtme :

Tel : +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.

IV. Vendi dhe Koha e mbajtjes së garës së diturisë “TURNEU I DITURISË”
Gara e diturisë mbahet: Në Sira Academy me daten 01.06.2020” në Prishtinë
, Rruga “Bill Klinton” Nr2/1. – afër xhamisë në laxhen Dardani – Prishtinë

Shih Lokacionin e saktë në video :

FALEMINDERIM i veçantë për të gjithë sponsorët, pjesëmarrësit dhe vullnetarët tanë të përkushtuar për ta bërë secilin turne një sukses të madh. Ne mezi presim t’ju shohim përsëri !

Translate »