Ligjëruesit

Ylber M.

CEO i Sira Academy

Fatbardha M.

Prof. e Gjuhës Arabe

Liridona S.

Prof. e Gjuhës Gjermane

Skender K.

Prof. i Matematikës

Arton Z.

Prof. i Dizajnit Grafik

Drilon S. E.

Prof. i Fizikës

Sadat A.

Prof. i Gjuhës Shqipe dhe Gjermane

Pranvera P.

Prof. e Gjuhës Gjermane

Flutura S.

Prof. e Gjuhës Gjermane

Valmir Sinani

Prof. i Java Fundamentals & C#

Besa K.

Prof. e Gjuhës Frënge

Fjolla Z.

Prof. e Gjuhës Angleze

Leotrim K.

Prof. i Kimisë

Ermirë I.

Prof. e Gjuhës Frënge| Online

Haris A.

Prof. i Gjuhës Gjermane

Fatmire S.

Trajnere e Gjuhës Gjermane

Valon J.

Prof. i Gjuhës Angleze

Behare R.

Prof. e Gjuhës Angleze | Toefl & IELTS

Translate »