KURSET TONA

Librat e mëposhtme janë të spjeguara përmes videove në një menyrë akademike, të ngadaltë dhe jo merzitshëm. Secilen pjesë të librit e kemi spjeguar në një vizion HD dhe audio HD. Pra në spjegim futet secili modul i paraparë sipas metodave të kërkuara të tekstit.

Gjuhë

SIRA Academy ofron trajnime profesionale në Teknologjinë Informative, Gjuhë, Marketing, Kontabilitet. Trajnimet në SIRA janë kombinuara me situata praktike te projekteve reale gjithmonë duke futur ne funksion konceptet e nevojshme teorike. Videot janë të spjeguara në mënyrë profesionale nga mentor dhe mësues me përvojë të madhe në mësimdhënie prandaj zgjedhni kursin tuaj të preferuar pa frigë.

KUSHTET

 • Kurset mund ti shfrytëzoni dhe shikoni kur të doni.
 • Video player i kurseve është youtube, prandaj mund ti shikoni në cdo pajisje nga cdo vend.
 • Videot janë private dhe nuk mund ti bartni tek tjerët.
 • Video-mësimet janë për fëmijë dhe të rritur.
 • Audiot dhe screeni janë kualitative.
 • Blerjet pasi të paguani kursin, ne do t’ju japim qasje në videot tona. Për cdo problem mos hezitoni të kontaktoni në numrat e telefonit: +383 44 488 160 ose +383 49 814 738

Si të bleni kurset tona ?

Pagesa bëhët online në llogarinë bankare ose në objektin e shkollës Sira Academy.

Llogaria nr: 1501090001804273 

ME EMRIN YLBER MURTEZAJ

ose PAYPAL : ylbermurtezaj@gmail.com

Résultat de recherche d'images pour "Raifaisena bank"

Kontakti

Tel : +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.

Shih Lokacionin e saktë në video :

FALEMINDERIM i veçantë për të gjithë sponsorët, pjesëmarrësit dhe vullnetarët tanë të përkushtuar për ta bërë secilin projekt tonin një sukses të madh.


Gjuhë

 • Gjuhë Angleze
 • Gjuhë Arabe – Kursi aktivizohet së shpejti
 • Gjuhë Gjermane
 • Gjuhë Frënge
 • Gjuhë Shqipe – Kursi aktivizohet së shpejti
 • Html/Css – Kursi aktivizohet së shpejti
 • Php/Mysql – Kursi aktivizohet së shpejti
 • Matematikë – Kursi aktivizohet së shpejti