1 vit Gjermanisht / Regjistrohu tani


Shfrytëzoni avantazhin e shkollës sonë në programin një vjeçar për të mësuar gjuhën gjermane për një vit nga kudo që iu përshtatet (online apo në klasë).
#Programi 1 vjeqar është zgjidhja ideale për studentët, nxënësit, fëmijët, të rriturit apo të moshuarit që dëshirojnë të mësojnë gjuhën gjermane sipas modeleve arsimore të shkollave gjermane për të arritur njohuritë e tyre deri në nivelin B2.


– Literatura e mësuar gjatë një viti :


✅Schritte International neu 1 A1.1 sipas Lehrerhandbuch

✅Schritte International neu 2 A1.2 sipas Lehrerhandbuch

✅Schritte International neu 3 A2.1 sipas Lehrerhandbuch

✅Schritte International neu 4 A2.2 sipas Lehrerhandbuch

✅Schritte International neu 5 B1.1 sipas Lehrerhandbuch

✅Schritte International neu 6 B1.2 sipas Lehrerhandbuch

✅Sicher B2.1 sipas Lehrerhandbuch

✅Sicher B2.2 sipas Lehrerhandbuch


©️52 Teste te Lektioneve 4 Teste Finale sipas modelit Goethe/Telc/Osd


– ✅Rregullat e përgjithshme të shkollës :
1. Klasat do të jenë të ndara meshkujt dhe femrat2. Mësimi do mbahet 3 herë në javë nga 2 orë akademike sipas korikulës ndërkombëtare për mësimin e gjuhës së huaj3. Shkolla nuk i kalon nxënësit në nivele tjera pa kaluar dhe mësuar nivelin paraprak sipas vlerësimeve të bëra.3.Shkolla ka sistemin e përjashtimit dhe mund të përjashtojë nxënësit nga shkolla sipas evidencave dhe fakteve.4. Rregulla shtesë të përdorimit të Zoomit, do ju përcillen vetëm atyre që do regjistrohen në kurs.5. Nxënësit e regjistruar nese mungojnë mund të shikojnë mësimet përmes video-regjistrimeve që do postohen nga stafi në youtube si private


-✅Ndarja e Grupeve dhe Oraret.
– Grupet do të sistemohen në mënyrën më të mirë dhe lista e plotë e grupeve dhe orareve do shfaqet në faqen tonë në shtator pasi të marrim numrin e saktë të nxënësve të regjistuar.

🚧Data e fillimit : 21 shtator 2020

Data e përfundimit të kursit : 21 shtator 2021.


✅Pagesat dhe Cmimi :
Pagesat mund të bëhen me këste në bankë, në shkollë, ose përmes transfertave ose paypal.

Çmimi i kursit në total : (500 €)

KUSHTET

Si të beni pagesat ?

Pagesa bëhët online në llogarinë bankare ose në objektin e shkollës Sira Academy.

Llogaria nr: 1501090001804273 

ME EMRIN YLBER MURTEZAJ

ose PAYPAL : ylbermurtezaj@gmail.com

Résultat de recherche d'images pour "Raifaisena bank"


Regjistrimet ►
Për cdo informatë shtesë►

Tel : +383 44 488 160 / 049 814 738\

►Email : info.siracademy@gmail.comTranslate »