Entries by Sira Academy

#TOURNAMENT NE_GJERMANISHT

📢🌞Doni të testoni njohuritë tuaja në Gjuhën Gjermane dhe të fitoni shumën prej 250€? Atëherë #Sira #Academy, ka krijuar një model testi në katër kompetencat gjuhësore.✅Lesen ✅Horen ✅Schreiben ✅Sprechen. Rregullat e pjesmarrjes në Tournament1. Pjesëmarrësit duhet të kenë njohuri të Gjuhës Gjermane 2. Pjesëmarrësit mund të jenë të cdo moshe, vendi dhe shkolle 3. Pjesëmarrësit […]

Përkthime Zyrtare të Çertifikuara / Perkthime Sira

🇺🇲 GJUHË ANGLEZE🇩🇪 GJUHË GJERMANE🇲🇫 GJUHË FRENGE🇹🇷 GJUHË TURKE ✅DËFTESA✅DIPLOMA✅ÇERTIFIKATA✅RAPORTE MJEKËSORE✅KONTRATA PUNE✅PLANE BIZNESI si dhe të gjitha llojet e dokumenteve zyrtare Keni dokumente për të përkthyer ? Dërgo dokumentat tuaj në viber ose email dhe prite përkthimin e bukur me përkushtim. Në ua dërgojmë dhe në shtëpi ose i merrni në zyrën tonë në Dardani – Prishtinë . Kontakti […]

Learn Arabic Online during summer / Sira Academy

The Arabic language is counted among the most important languages worldwide. More than 300 million people in over 20 countries speak Arabic. This Afro-Asian language originated several thousands of years ago. Originally only spoken on the Arabic peninsula, it later became widespread. There are many different Arabic dialects. Many of the dialects are very different from standard […]

MESO GJERMANISHT ONLINE !

Mëso ONLINE 🏠 Gjuhë Gjermane 🇩🇪 Grupet e reja për gjuhë gjermane mbahen ne forma te ndryshme, elektronike, perse te humbisni kohe duke udhetuar kur tani keni mundesine e arte per te mesuar i shtrire, ulur, ne kembe nga shtepia. Nese doni te merrni kursin online eshte shume e lehte dhe e thjeshte, mjafton te keni nje skype, […]

Mëso ONLINE 🏠 Gjuhë Gjermane 🇩🇪

Mëso ONLINE 🏠 Gjuhë Gjermane 🇩🇪 Grupet e reja për gjuhë gjermane mbahen ne forma te ndryshme, elektronike, perse te humbisni kohe duke udhetuar kur tani keni mundesine e arte per te mesuar i shtrire, ulur, ne kembe nga shtepia. Nese doni te merrni kursin online eshte shume e lehte dhe e thjeshte, mjafton te keni nje skype, […]

Kurse te matematikes dhe Fizikes – 10 ore 50 euro

Ofrojme kurse ne lendet matematike 10 ore qmimi 50 euro . Ofrojm kurse ne lenden e fizikes 10 ore 50 euro . Ofrojme pergaditje per testin e Arritshmerise per nxenesit e klasave te 9-ta qmimi per kete pergatitje eshte 35 euro per 8 ore Ofrojme kurse pergatitore per pergatitje per provim pranues nga Matematika per […]

Kurse te gjuhes gjermane

Ofrojme kurse online te gjuhes gjermane ne menyre individuale dhe grupore me cmime te arsyeshme, poashtu pergatitje per provimet Goethe dhe ÖSD – 8 orë per vetem 35€, gjithashtu sqarime per pjeset qe ju i shihni me te nderlikuara. Kontak : 049 814 738

Trajnim në SPSS /

Kanë filluar regjistrimet për trajnimin e radhës në SPSS. Trajnimi në SPSS ju dedikohet: – Studentëve hulumtues kryesisht në nivelin master dhe doktoratë – Kandidatëve të cilët merren më kërkime shkencore dhe hulumtime të tjera te lëmise së afërt me SPSS – Zyrtarëve të administratës publike, – Të gjithë atyre që dëshirojnë që përmes SPSS […]

Printo Libra Gjermanisht

🌴Printo cka te duash nga shtepija. 🌞OFERTË PRINTIMI PER LIBRA, FAJLLA, DOKUMENTE ETJ. 🌴1. Dergo Librin, Fajllin, Dokumentin ne email, viber🌴2. Ne e printojme dhe ju dergojme kudo te jeni.🌴3.Transporti falas, paguhet vetem cmimi i printit. Min Print : 300 flete.Transporti falas vetem ne Kosove. Libra te ndryshem _____________________________