GJUHE FRENGE NGA 0 – NIVELI I KOMPLETUAR A1

CFARE JU NDIHMON KY KURS ?

Ne kete kurs te nderthurur bukur per fillestar ju hyni ne bazat e gjuhes frenge, duke mesuar shkrimin leximin germezimin, kuptimin, te shprehurit e lehte ne gjitha kohet prandaj renditja e ketyre mesimeve eshte shume e vlefshme per ju qe te keni progres dhe te kaloni ne nivelin A2 pastaj.

Kursi mban mbi 30dhjete mesime dhe teste ku vazhdimisht do te rifreskohet me video te reja.

AI/AJO qe ndjek me kujdes mesimet dhe merr shenime, shenon pyetje per te paqartat do te kete sukses me te mire sesa te ndjek nje kurs vet te pastrukturuar.

Pra siq ju thash ne kete kurs une do te postoj video te reja vazhdimisht qe lidhen vetem me nivelin A1 – siq jane pyetje, zgjedhime te foljeve, testime, materiale printuese vetem ne menyre qe ju te arrini bazat ti beni te forta.

Ju premtoj se nese me ndiqni do ju bej te lehte frengjishten dhe do te keni shume sukses.

PER KE ESHTE KY KURS ?

Ky kurs eshte per fillestaret e seciles moshe pra nuk ka ndonje kufizim se kush mund te mesoj dhe kush jo, thjeshte te gjithe pa perjashtim.

SI TE KYCENI NE KURS ?

Mjafton te paguani kursin, te na shenoni dhe ne do ju krijojme nje username dhe password qe ju te kyceni menjehere ne kurs.

Linku per tu kycyr eshte ky : https://sira.talentlms.com/index

Pasi tju dergojme kodin ne email – ju mund te kyceni me emailin tuaj dhe fjalekalimin qe ne ju dergojme.

Pasi te hyni ne kurs shfaqet kjo dritare

Secila video e kursit duhet te kompletohet perndryshe nuk mund te pajiseni me certifikate sepse ne sistem do te shihet cdogje se sa % keni ndjekur kursin sipas nje sistemi analitik te shkelqyer dhe te sakte.

Pra perfundoni mesimin 1 psh dhe klikoni ne complete dhe continue per te vazhduar te mesimi i radhes.

SI MUND TE PAGUANI KURSIN ?

Kursin mund ta paguani ne xhirollogarine e shkolles :

Llogaria e shkolles

Banka Raiffeisen Bank Kosovo

Emri i perfituesit : Sira Academy Shpk
Iban : XK051501200000240385
Swift code : RBKOXKPR

ose ne emrin tim Ylber Murtezaj me transfere si moneygram, ria, wester union

Paypal : https://paypal.me/QuranCureforHEARTS?locale.x=en_US

Pasi te paguani kursin ju mund te na dergoni fletpagesen ne kontaktet tona qe i gjeni ne faqe dhe ne do ju dergojme ne email te dhenat per kycje ne kurs. https://www.sira-academy.com/kontakt/

Merci

Translate »