Kontakt

Doni mësim në klasë ose Online ?

Ju tani mund të gjëni këtë në shkollën profesionale Sira Academy ku do mësoni gjithçka që dëshironi në ambientet tona apo nga shtëpia.

Ofrojmë trajnime në : Gjuhë, Programim, Shkencë, Gatim etj.

Prandaj na shkruaj dhe ne ju përgjigjemi.

Email: info.siracademy@gmail.com

Tel: 00 383 44 488 160 / 00 383 49 814 738


Skype id : 81a5fecf3b675ecf

    Kontakti

    PYETJE

    Translate »