Mëso Suedisht- Ngjyrat dhe Njësitë matëse !

Bardh– Vit

Kaltërt -Blå.

Gjelbërt -Grön.

Verdhë – Gul .

Kuq- Röd.

Zi -Svart

Ngjyrë trëndafili- Ljusrosa

Ngjyrë argjendi– Silver .

Ngjyrë hiri – Grå.

Ngjyrë ari– Guld .

Färger - Ngjyrat suedisht - Fjalor suedisht shqip | Svenska ...


Metri -Meter.

Centimetri – Centimeter.

Milimetri – Milimeter.

Kilometri – Kilometer

Metër katror- Kvadratmeter .

Metër kub – Kubikmeter.

Litri- Liter .

Hektolitri- Hektoliter.

Grami– Gram .

Kilogrami -Kilogram.

Tonelata– Ton.

This image has an empty alt attribute; its file name is image.jpeg

SIRA ACADEMY

✔️
🔝
☎️
📱
📧
📷

KONTAKTI
 +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
 Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

🏫

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.