Përkthime Zyrtare të Çertifikuara në Sira Academy!

July 30, 2020/in Përkthime /by Sira Academy

Përkthime Zyrtare të Çertifikuara në Sira Academy
 GJUHË ANGLEZE
 GJUHË GJERMANE
 GJUHË FRENGE
 GJUHË TURKE

Kurse / Përkthime | Portali Psiko Social

DËFTESA
DIPLOMA
ÇERTIFIKATA
RAPORTE MJEKËSORE
KONTRATA PUNE
PLANE BIZNESI si dhe të gjitha llojet e dokumenteve zyrtare

Perkthime Anglisht Shqip Italisht - Home | Facebook

Keni dokumente për të përkthyer ?

Dërgo dokumentat tuaj në viber ose email dhe prite përkthimin e bukur me përkushtim.

Në ua dërgojmë dhe në shtëpi ose i merrni në zyrën tonë në Dardani – Prishtinë .

Perkthime!

Perkthime Shqip ↔ Anglisht
Perkthime Shqip ↔ Gjermanisht
Perkthime Shqip ↔ Frëngjisht
Perkthime Shqip ↔ Italisht
Perkthime Shqip ↔ Holandisht
Perkthime Shqip ↔ Flamanisht
Perkthime Shqip ↔ Spanjollisht
Perkthime Shqip ↔ Portugalisht
Perkthime Shqip ↔ Qekisht
Perkthime Shqip ↔ Polonisht
Perkthime Shqip ↔ Rusisht
Perkthime Shqip ↔ Suedisht
Perkthime Shqip ↔ Norvegjisht
Perkthime Shqip ↔ Turqisht
Perkthime Shqip ↔ Finlandish
Perkthime Shqip ↔ Rumanisht
Perkthime Shqip ↔ Hungarisht
Perkthime Shqip ↔ Finlandisht
Perkthime Shqip ↔ Sllovenisht
Perkthime Shqip ↔ Kroatisht
Perkthime Shqip ↔ Boshnjakish
Perkthime Shqip ↔ Serbisht
Perkthime Shqip ↔ Bullgarisht
Perkthime Shqip ↔ Malazeze
Perkthime Shqip ↔ Maqedonisht
Perkthime Shqip ↔ Bullgarisht
Perkthime Shqip ↔ Greqisht
Perkthime Shqip ↔ Arabisht
Perkthime Shqip ↔ Arabisht
Perkthime Shqip ↔ Persisht
Perkthime Shqip ↔ Rome
Perkthime Shqip ↔ Koreanisht
Perkthime Shqip ↔ Kinezisht
Perkthime Shqip ↔ Japonisht
Perkthime Anglisht ↔ Gjermanisht
Perkthime Anglisht ↔ Italisht
Perkthime Anglisht ↔ Frëngjisht
Perkthime Anglisht ↔ Serbisht
Perkthime Anglisht ↔ Turqisht
Perkthime Gjermanisht ↔ Serbisht
Perkthime Gjermanisht ↔ Italisht
Perkthime Gjermanisht ↔ Frengjisht
Perkthime Italisht ↔ Spanjollisht
Perkthime italisht ↔ Portugalisht
Perkthime Portugalisht ↔ Serbisht
Perkthime Spanjollisht ↔ Serbisht
Perkthime Polonisht ↔ Rusisht
Perkthime Polonisht ↔ Serbisht
Perkthime Rusisht ↔ Serbisht
Perkthime Sllovakisht ↔ Shqip
Perkthime Sllovakisht ↔ Qekisht
Perkthime Danisht ↔ Shqip
Perkthime Turqisht ↔ Serbisht
Perkthime Arabisht ↔ Anglisht
Perkthime Maqedonisht ↔ Serbisht
Perkthime Maqedonisht ↔ Kroatisht

Lokacioni i sakte : https://www.youtube.com/watch?v=A_H-dEYa6YQ

Kontakti :
+383 44 488 160

Email : info.siracademy@gmail.com.

SIRA ACADEMY

✔️
?
☎️
?
?
?
?

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.

Translate »