Anglisht – Shqip | Niveli A1 Beginner

Këtu mund të ndiqni mësimet e spjeguara nga Headway Beginner 4th Edition Niveli 1. Pra këto mësime të Gjuhës Angleze do t’ju japin një përgatitje adekuate dhe motivojnë për të ndjekur nivelin e radhës. Mos harro të ndjekësh kanalin Sira Academy.

Nëse dëshironi të ndiqni kursin e Gjuhës Angleze, mos hezitoni Regjistrohuni tani në : http://www.sira-academy.com/regjistrohu

Shiko mësimet : 

https://www.facebook.com/Shkolla.Akademike/videos/553433151729927/

Porosit librat Origjinal

Translate »