Kurse gjermane për të rritur dhe fëmijë në Sira Academy

Miliona folës gjermanë në Evropën Qendrore flain gjuhën Gjermane bashkohu dhe ti në kurset tona.


Lloje të kurseve në dispozicion

Gjermanishtja është një nga gjuhët më të rëndësishme në politikë dhe në botën e tregtisë. Me mbi 105 milion njerëz që flasin gjuhën, ajo është një nga gjuhët më me ndikim në botë, dhe mund të dëgjohet pothuajse në çdo cep të globit. Si gjuha më e folur në Evropë ajo luan një rol themelor në tregjet evropiane. Si gjuhë zyrtare e një prej ekonomive më të qëndrueshme në Evropë, njohuria gjermane është mjaft e dobishme në botën e biznesit.

Kurset gjermane në vendin mahnitës të Gjermanisë janë një herë në përvojë të jetës. Kënaqeni me mrekullitë e kuzhinës gjermane ndërsa mësoni gjithçka rreth historisë së vendit dhe përvetësoni gjuhën. Shijoni një kurs të paharrueshëm gjerman tek ne para se të ikni në një nga qytetet e mëdha të Gjermanisë

Kurse tona gjermane në Prishtinë

Ne ofrojmë një larmi kursesh gjermane që i përshtaten secilit student, dhe njeri dhe i ndihmojmë ata të arrijnë qëllimet e tyre individuale në kornizën e tyre kohore të dëshiruar. Absorboni çdo element të Gjermanishtes ndërsa investoni në një aftësi gjatë gjithë jetës.

Ne ofrojmë kurse gjermane në:
Komunikim, Përgatitje për Goethe & OSD, kursi nga fillimi për fillestar dhe të avancuar.


Pse të merrni një kurs gjermanisht?

Studentët mund të mësojnë gjuhën gjatë lundrimit nëpër shkollën tonë me plotë material, libri i punës Schritte International neu.