Mëso Gjermanisht – Urimet!

Urime ditëlindjen– Glücklichen Geburtstag .

Dëshirat më të mira për ditëlindjen tënde- Beste Wünsche für deinem Geburtstag.

Gëzuar Vitin e Ri – Glückliches Neu Jahr.

Gëzuar festën– Glückliche Feiertage .

Për dashurinë/ miqësinë ton – Für unsere Libe Freundschaft.

32/32 Meso Gjermanisht - Fjalet & fjalite me te rendesishme per te ...

Për suksesin e juaj – Für euren Erfolg.

Për punët tona të ardhshme – Für unsere künftige Geschäfte.

Ju uroj/ të uroj – Ich gratuliere Ihnen/ ich gratuliere dir.

Për shëndet – Zum Wohl.

Për fatin e juaj – Für eurs Glück.

Urimet dhe Pergezimet - YouTube