Mëso Norvegjisht – Në Trafik!

Rrugë jo e rrafshtë– Ujevn vei.

Rrugë e tërthortë -En omvei.

Kthesë e rrezikshme-Farlig Sving .

Kalimi përmes binarëve- En jernbaneovergang.

Ndalohet lëvizja në gjysmërreth -U sving forbudt.

A ka të lënduar -Noen er skadet?

Meso Norvegjisht Meso Suedisht Kurse të dedikuara për Mjek ...

Ju lutem, thirreni një autoambulancë.– Ring en ambulanse, er du snill.

A keni pajisje për ndihmën e parë?- Har du forstehjelpsskrin?

Si quheni dhe cila është adresa juaj? -Hva er ditt navn og din adresse?

Cili është numri i tabelave të regjistrimit ?- Kan du si meg ditt bilnummer?

Ja, polisa ime e sigurimit.- Her er min polise.

SIRA ACADEMY

✔️
🔝
☎️
📱
📧
📷

KONTAKTI
 +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
 Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

🏫

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.