Mëso Suedisht – Të Përshëndeturit dhe ndarja!

Mirëdita -Good dag.

Mirëmbrëma -God kväll.

Natën e mirë -God natt.

Tungjatjeta– Hej.

Si kaloni- Hur mår du.

Si shkoni- Hur är det.

Ju faleminderit, mirë – Tack, bra.

Ditë të bukur- Ha en bra dag.

Vikend të bukur- Trevlig helg.

Më vjen keq, por unë tani duhet të shkoj– Jag är ledsen, men jag måste gå nu.

Lamtumirë- Hej då.

Shumë mirë që ju njoha- Trevlig att vi träffades.

Nuk ka përse – Ingen orsak.

Nuk ka gjë Det gör inget.

SIRA ACADEMY

✔️
🔝
☎️
📱
📧
📷

KONTAKTI
 +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
 Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

🏫

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.