#TOURNAMENT NE_GJERMANISHT


📢🌞Doni të testoni njohuritë tuaja në Gjuhën Gjermane dhe të fitoni shumën prej 250€?
Atëherë #Sira #Academy, ka krijuar një model testi në katër kompetencat gjuhësore.✅Lesen ✅Horen ✅Schreiben ✅Sprechen.


Rregullat e pjesmarrjes në Tournament
1. Pjesëmarrësit duhet të kenë njohuri të Gjuhës Gjermane 2. Pjesëmarrësit mund të jenë të cdo moshe, vendi dhe shkolle 3. Pjesëmarrësit duhet të vijnë personalisht në zyrë për tu përgjigjur ca pyetjeve tona dhe kryer regjistrimin.nga e Hëna – e Premtë nga 09h – në 20h.__


Në test nuk do lejohen telefonat apo mjetët tjera që kanë qasje në internet, sdo të ketë kopjim dhe as padrejtësi secili do marr pikët e merituara duke parë gabimet e tij.Pjesa Sprechen do jetë 2 nga 2 dhe komision do jenë 3 Profesorë nga shkolla.


✅Pjesmarrja në Turnament kushton 20€.✅Pagesat duhet të kryhen në shkollë ose xhirollogari në bankë.
Fituesit do marrin këto shpërblime 📚✏
Vendi i parë 250€Vendi i dytë 150€Vendi i tretë 100€

Verben mit sein und haben


Të gjithë pjesmarrësit tjerë do të shpërblehen me nga një fjalor në fund. Të gjithë pjesmarrësit duhet të kenë me vete leternjoftimin dhe masat mbrojtëse për të hyrë në TURNAMENT.


AFATI I FUNDIT PER APLIKIM 18 KORRIK.
Data e mbajtjes së testit e Hënë 20 Korrik ora 17h
📚✏


Regjistrimet mund të bëhen në zyret tona në adresën:📌 Rr.”Bulevardi Bill Klinton, te xhamia e Dardanise shih lokacionin.https://www.youtube.com/watch?v=A_H-dEYa6YQ


☎️+383 44 488 160☎️+383 49 814 738