Gjuhë Suedeze në Sira Academy

Doni të mesoni Suedisht Online në shkollën tonë, të cilën lëndë e ligjerojmë online nga Suedia.

Bashkim Camaj është mësues në shkollën tonë, i cili ligjeron gjuhën suedeze online nga Suedia. Ai në moshën 1 vjeqare ka migruar bashkë me familjen e tij për në Suedi, është rritur dhe shkolluar atje. Babai i tij ishte një gjeograf i shkëlqyer por njashtu dhe mësues i gjuhës shqipe në viset e skandinavisë, kjo bëri që Bashkimi të jetë elekuent dhe në gjuhën shqipe duke e folur atë në mënyren më të bukur.

Profesori i lendës ka pervojë të madhe në ligjerim, duke ligjeruar në shkollen ABC kraft mësime të ndryshme të gjuhës për të huajt, ai gjithashtu është kompetent i ligjerimit teorik e praktik.. Tan ai ka kaluar në një pozitë shtetërore suedeze duke punuar si inspektor i trafikut në Suedi.

Ne jemi të kënaque që Profesor Bashkimi është pjesë e ekipit Sira që të jap mundin e tij të pashlyeshëm.

Sweden – Thinking Beyond Borders - KPMG Global

Prandaj nëse doni të merrni kursin e gjuhës Suedeze online mos hezitoni të na kontaktoni në perkujdesemi që t’ju caktojme orarin me të konvenueshem dhe tju japim mësimin më të bukur.

Learn Swedish with the unique long-term memory method (2020)

Cmimi i nje niveli komplet 350 euro.

Libri i punes : Nya Mal – Svenska som andrasprak

NXITONI TË REGJISTROHENI!

Për më shumë na kontaktoni:

Tel: +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy