Pako familjare per mesimin e Gjuhes Frenge

Merrni dhe ju mesime nga shtepia kurseni kohen tuaj dhe mesoni gjuhen hap pas hapi. Kjo ishte dita e pare e takimit me familjen Dushi nga Finlanda.

Per ata qe nuk i duan format online mund te vijne fizikisht ne shkollen tone.

Shpresoj te perfitoni dhe investimi juaj tju shpaguhet familja Dushi.

Pershendetje te ngrohta nga Kosova.

#Pako #familjare ne Gjuhen Frenge / Merrni dhe ju mesime nga shtepia kurseni kohen tuaj dhe mesoni gjuhen hap pas hapi. Kjo ishte dita e pare e takimit me familjen Dushi nga Finlanda.Per ata qe nuk i duan format online mund te vijne fizikisht ne shkollen tone.Shpresoj te perfitoni dhe investimi juaj tju shpaguhet familja Dushi.Pershendetje te ngrohta nga Kosova.Per regjistrim mund te na shenoni ne FB ose ne044 488 160 049 814 738#Sira_Academy

Posted by Sira Academy on Sunday, July 26, 2020

Per regjistrim mund te na shenoni ne FB ose ne
044 488 160
049 814 738

#Sira_Academy