Mëso Anglisht – Rezervimi i Hotelit

Ku ndodhet Hoteli?- Where is the hotel?

Më duhet një dhome?– I need a room?

Më një krevat?– One bed .

Me dush dhe WC.– With shower and WC.

Më vie keq të gjith dhomat jan të nxënuna . I ’ m sorry but there is no free room.

Kjo dhomë është shumë e vogël.- This room is to small.

A keni ndonjë dhomë më të madhe?– Do you have a bigger room?

Sa është cmimi për natë?– What’ s the price per night?

Nuk keni me te lira?- Don ’t you have anything cheaper?

Cili është numri i dhomës sime?– Which my room ?

SIRA ACADEMY

KONTAKTI
 +383 44 488 160
Viber: +383 49 814 738
 Email: info.siracademy@gmail.com
Instagram: @sira_academy

Adresa: – M9 Bulevardi Bill Klinton, te Xhamia e Dardanisë.